Jouw webshop op de sites van Schier-werk


Schier-werk biedt bezoekers (consumenten en bedrijven) betrouwbare omgevingen om zich te oriënteren op (online) aankopen.
Bezoekers van de diverse Schier-werk websites zijn over het algemeen bezoekers die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Door de diversiteit aan productgroepen op de site bereiken wij alle doelgroepen.

No-Nonsense samenwerking

 Vast bedrag per jaar.
 Geen kosten per verkoop.
 Geen kosten per klik.
 Zeer snel groeiende vergelijker.


Voorwaarden

  1. Je webshop voldoet aan de basisvoorwaarden die Schier-werk stelt. Je onderneming moet minimaal een half jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder dezelfde eigenaar en de webshop moet minimaal zes maanden live staan.
  2. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden winkelvergelijker. Algemene voorwaarden Winkelvergelijker Schier-werk (pdf)
  3. De webshop voldoet aan alle wettelijke eisen en je bent in staat een correcte pricefeed aan te leveren. Onderstaand meer informatie over de pricefeed.


Pricefeed
De pricefeed is zeer belangrijk voor Schier-werk omdat hier de meest actuele prijsdata en bezorginformatie in staat, maar ook omdat hiermee het productaanbod (productcatalogus) wordt uitgebreid. De eisen aan onze pricefeed zijn te vinden via Specificatief pricefeed.

Mijn webshop op de sites van Schier-werk
Op de sites van Schier-werk vermelden wij jullie prijzen en beoordelen we jullie website. Bezoekers worden via van Schier-werk websites naar jullie webshop doorgestuurd. Deze bezoekers staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie.

Neem contact met ons op via Webshop aanmelden en wij zullen een passende aanbieding maken.

* Vermeld minimaal de webshop url, indicatie totaal aantal producten in webshop en uiteraard de contactgegevens.